Agancsos pincészet

A természet szeretete, a minőség tisztelete, emberközeliség. Ezek az értékek jelentik a borkészítés alapjait számunkra.

Családi pincészetünk 1990-ben alakult, amely 2006-ban kapta az Agancsos nevet, a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk nyomán.

Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, irsai olivér, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat.

A borozó

Feleségemmel, Évával a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel és baráti vendégszeretettel fogadjuk a jó villányi borok híveit. A finom borokhoz saját készítésű ételeket is kínálunk előrendelés alapján.

Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk.
Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.

Választék:

  • paraszttál házi füstöltárúból,
  • vadpörkölt, kakaspörkölt,
  • kemencés csülök, kacsa, vad,
  • töltött káposzta,
  • házi rétes.
Asztalfoglalás:
Mobil: 06/30-277-5780 (Kovács Zoltán),
06/30-620-4065 (Kovács Zoltánné)

Címünk: 7773 Villány, Baross u. 48.

Nyitva tartás:
Hétfőtől- Csütörtökig 10-19-ig (igény esetén 22-ig)
Péntek-Szombat 10-22-ig (igény esetén 24-ig)
Vasárnap 9-17-ig

Kérdése van? Írjon nekünk

BORÁSZAT, VENDÉGLÁTÁS SZÍVVEL-LÉLEKKEL

Foglaljon szállást az Agancsos Panzióban

Kényelem és aktív pihenés

Látogasson el borozónkba, kóstoljon meg egy-két pohár jó bort, fedezze fel Villány csodálatos természeti környezetét, pihenjen meg panziónkban, ahol úgy fogadjuk, mint régi ismerőst.

Shopping Cart