Agancsos pincészet
A természet szeretete, a minőség tisztelete, emberközeliség. Ezek az értékek jelentik a borkészítés alapjait számunkra.
Családi pincészetünk 1990-ben alakult, amely 2006-ban kapta az Agancsos nevet, a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk nyomán.
Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, irsai olivér, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat.
A borozó
Feleségemmel, Évával a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel és baráti vendégszeretettel fogadjuk a jó villányi borok híveit. A finom borokhoz saját készítésű ételeket is kínálunk előrendelés alapján.
Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk.
Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.
Választék:
- paraszttál házi füstöltárúból,
- vadpörkölt, kakaspörkölt,
- kemencés csülök, kacsa, vad,
- töltött káposzta,
- házi rétes.
Mobil: 06/30-277-5780 (Kovács Zoltán),
06/30-620-4065 (Kovács Zoltánné)
Címünk: 7773 Villány, Baross u. 48.
Nyitva tartás:
Hétfőtől- Csütörtökig 10-19-ig (igény esetén 22-ig)
Péntek-Szombat 10-22-ig (igény esetén 24-ig)
Vasárnap 9-17-ig
Kérdése van? Írjon nekünk
BORÁSZAT, VENDÉGLÁTÁS SZÍVVEL-LÉLEKKEL
Foglaljon szállást az Agancsos Panzióban
Kényelem és aktív pihenés
Látogasson el borozónkba, kóstoljon meg egy-két pohár jó bort, fedezze fel Villány csodálatos természeti környezetét, pihenjen meg panziónkban, ahol úgy fogadjuk, mint régi ismerőst.