Berliner Wein Trophy

A Berliner Wein Trophy jelenleg az egyik legjelentősebb európai borverseny, mely évről évre dinamikusan fejlődik – 2019-ben a beküldött borok száma már meghaladta a 13 600-at.
A fejlődés megmutatkozik innovatív megoldásaikban – például a hektárra vetített nevezési díj – és a földrajzi terjeszkedésben is, hiszen a verseny testvérrendezvényei lettek az Asia Wine Trophy és a Portugal Wine Trophy is.
Az elmúlt években rendre túljelentkezés jellemezte a versenyt; az egyre nagyobb népszerűség miatt természetesen egyre nehezebb bekerülni a versenybe, így az elnyert díjak presztízse is folyamatosan növekszik. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy idén a mintákat közel 40 országból küldték be és a kóstolásra beküldött tételeket több, mint 400 nemzetközi zsűritag értékelte. Ezért is nagy megtiszteltetés számunkra,hogy Capitalis borunk, ami 100 % Cabernet Franc szőlőből készül 2 évjàratban is – 2016 és 2017-  aranyérmett szerzett, illetve Kánon Cuvée-nket ami egy bordói házasítás – Cabernet Franc 60%, Cabernet Sauvignon 30% és Merlot 10%- ezüst éremmel jutalmazták.

Shopping Cart